Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud má stát starost o zdraví kuřáků a myslíte opravdu vážně, tak ať zakáže prodej a výrobu cigaret. Jenže to neudělá, protože z cigaret plynou státu ne malé peníze do státního rozpočtu.

3 0
možnosti
Foto

Stát zde není od toho, aby občany převychovával a vedl k jediné správné pravdě.

5 0
možnosti
MB

pane Petrík, s Vámi je sranda ! Tak jste dobře začal - Stát zde není od toho ... A tak blbě skončil - Vést někoho k jediné správné pravdě ! ... :-)

0 0
možnosti
RJ

V sobotu vytáhla hospodská televizi na parapet aby se hosté mohli dívat na fotbal. Nikdo jiný než kuřáci totiž v hospodě nebyl.

Dělali jsme si ještě srandu co ty matky s dětmi vevnitř budou dělat bez televize.

7 0
možnosti
Foto

""Z byznys hlediska je velmi smutné, že provozovatelé hospod a barů sami nezpozorovali tuto skvělou příležitost na trhu a spíše než na těch 73 % nekuřáků se křečovitě a ze setrvačnosti zaměřovali na pouhých 27 % kuřáků,

Zdroj: http://pinos.blog.idnes.cz/";

Možná vám uniklo, že do hospod se nechodí NEKOUŘIT, ale PÍT. A k pití ta cigareta tak nějak patří. Vyprávěl mi bratr (nekuřák), že byl v pátek na poravidelných kartách. Protože bylo hezky, tak na zahrádce seděli nejen kuřáci, ale prakticky všichni hosté. V lokále seděli jenom karbaníci, kterým by venku lítaly karty. Proč to píšu: ti karbaníci měli dost často žízeň, protože na zahrádce seděl i hospodský, jelikož je kuřák a ve své vlastní hospodě si nesmí zapálit. Asi tak.....:-/

8 0
možnosti
MB

Kouření je špatné - současné řešení ještě horší. Vedle oblíbeného třídního boje, zde vniká vnucovaný názor, že dějinnou rolí kuřáků je, aby utlačovali ty nekouřící - Jejich místo je výhradně v hospodách, kam nemohou jít ! Podobně pak místo matky s kočárkem, která desetiletí trapně seděla v parku u pískoviště ! Konečně jsou vajglové okovy sejmuty - Majitel nálevny jásá - jak se mu svobodné. nekouřící masy hrnou do zařízení a jemu tržba roste ! Žádnou alternativu nepřipustit - To by bylo moc racionální, svobodné a rozumné ! ... :-)

2 0
možnosti
OU
Foto

„A třeba je překvapí, že do jejich čistých a voňavých podniků jim zavítají lidé, o kterých ani nevěděli, že existují“ – Myslíte do těch, kde to majitele přestalo bavit a zavřeli? Tam možná bude vonět nová prádelna, ale pochybuji, že hostům pradlenky budou vyvařovat.

8 0
možnosti

mám dojem, že podobné úvahy jsem už někde četl;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Píšu slova, věty, sem tam i souvětí...