Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Kolik máte dětí, aby nastolily nový, lepší pořádek ?

2 0
možnosti

Ano, v mládí byla tráva zelenější, život veselejší, atd. , ale jedno platí pořád, že když má někdo v hlavě nastláno, tak ta má nastláno celý život.

Snad dostaneš ve stáří rozum !

8 1
možnosti
JK

Vážně docházím k závěru, že tato generace, nejpozději ta příští, bude pohrobkem demokracie a svobody.

2 1
možnosti
Foto

Ono to tak vychází, že naše závěry se ve většině neshodují se skutečností, zvláště když zobecňují.

0 0
možnosti
RT

Stejné bláboly jako psal pan Pehe. Ale asi si myslí, že má patent na rozum.

9 1
možnosti
JO

Nejsou to bláboly. Je to jako bych vám já objednal jídlo, které vy nemáte rád, ale já na něj nepůjdu. Je to tak a bohužel přesný vzorek tohoto je i v mé rodině.

1 5
možnosti
SP

Milý pane Jane, v komunismu u nás žádný nemohl žít, protože komunismus u nás nikdy nebyl.

5 1
možnosti
JO

nechytat za slovíčka. Všichni víme o čem píše.

0 1
možnosti
Foto

Mladý muži, většina komunistů v Rusku byli v době revoluce také mladí, nezkušení a jak podle vás asi dopadla? Netroufám si za vás říci že dobře. Nepleťte si hlavu jakýmisi demografickými autoteoriemi, trendy vývoje zřejmě nepochopíte. Jste mladý.

3 0
možnosti
JO

Ano byli mladí a zblblí idejemi. A netušili do čeho jdou. Kdybyste jim dokázal ukázat jejich budoucnost za čtyřicet, padesát let a porovnat ji s ostatní Evropou, asi by do toho nešli. A autor je možná mladý, ale to rozhodně není handicap. Já mladý nejsem a souhlasím s ním.

0 2
možnosti
JP

Jo, jo, přemluv bábu ...

1 0
možnosti
AK

Nejsem senior, ale taky ne mlaďoch. Střední věk. A děsím se mladých s takovými názory. Mládí vpřed a seniory nejspíše rovnou zastřelit, aby tu neotravovali vzduch, že? Ale peníze od rodičů třeba na studium ty vám byly dobré, co? Chcete jen samé výhody, svobodu, cestovat apod. A co za to?

12 1
možnosti
JO

Ano, chtěli by ji a chtěli by ji i pro svoje děti. Tak jako já ji chci pro své děti i svá vnoučata. Jenže kam to vede teď, když se vláda opírá o pomoc komunistů?

Kam to dotáhli všude na světě snad vidíte, ne?

1 5
možnosti
JK

Staří volí pod vlivem zkušeností, mladí pod vlivem své naivity.

Generace, která zatím ještě nic nedokázala - Millennials - takhle na sociálních sítích nadávají na své rodiče i prarodiče už několik let a je to čím dál otravnější. Stále častěji se objevují i mladí šmejdi, kteří chtějí od určitého věku zakázat volit. Jestli něco tahle generace ukázala, tak jedině to, že nerozumí principu demokracie a stávají se tak pro budoucnost obrovským nebezpečím, jako svého času mladí fašisté nebo mladí komunisté. Lehce ovlivnitelné, hloupí a bez zkušeností.

10 3
možnosti
PK

Já už dávno nejsem žádný mladík, socialismus jsem si dostatečně zažil, ale v principu s názorem vyjádřeném v článku souhlasím. Vidím to podobně, dokonce jsem se už mnohokrát zamýšlel, proč vlastně lidé v důchodovém věku mají právo volit, když pouze svou volbou rozhodují o tom, jak mají fungovat lidé v produktivním věku. Paradoxně, i když se jich to už vůbec netýká, nám lajnují, jak má tato země fungovat.

1 9
možnosti
MC

Od kamarádky dcera když měla 18 let tak u ní byli třicátníci staří. když měla třicet tak to posunula k padesátce. Tento rok oslaví čtyřicet a když se jí zeptám kde vidí ten zlom starý a mladý tak dostanu jen jednu odpověď a dost uraženě řekne nikde. Tož tak. ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Píšu slova, věty, sem tam i souvětí...